Traditionell  Reiki och Ängla Reiki behandlingar samt kanalisering från dom ljusaste Guiderna
Din väg till ett bättre liv

Underbara meditationer

Här nedan så finns två välgörande meditationer, använd den första när du vill släppa gamla minnen, situationer eller rensa din "ryggsäck" på händelser/personer du inte vill bära på längre. Den andra kan du använda när du behöver fylla på med energi och jorda dig.

 

 

 

 

Tåget och järnvägen

Sätt dig ner i ett tyst rum, gärna med ett ljus tänt. Sätt dig bekvämt med ryggen rak så att kroppen känner när du går in i en meditation och blunda. Föreställ dig stående på en järnvägsbro, se ångloket närma sig i fjärran. Du har sopsäckar i olika färger med, du tar upp en och öppnar den. I den så föreställer du dig att du öser i människor, situationer, känslor eller annat du vill bli av med från din kropp eller sinne. (Jag har föreställt mig en tidigare chef som jag satte i säcken och snörde runt halsen.) Tänk dig att tåget kommer närmare och när tåget passerar bron så hivar du säcken över räcket och ner på en tågvagn. (Puhh) Se hur tåget försvinner i fjärran med säcken, längre och längre bort. (när vi föreställer oss att saker, tankar mm. försvinner så tror hjärnan att dom är borta och på det sättet är det lättare att göra sig av med dom). Tacka ditt högre jag för upplevelsen och ta din medvetande tillbaka till din kropp, öppna ögonen.

 

 

 

Jordande meditation

Här är en underbar meditation som hjälper dig att jorda dig och samla kraft. Sätt dig ner och blunda. Du kan göra denna meditation på bussen, hemma eller i skogen. (att göra detta i skogen i verkliga livet ger denna meditation en extra underbar dimension). Föreställ dig att du sitter i skogen, andas djupa andetag och föreställ dig att du sitter mot ett stort träd. Känn trädets bark mot din rygg och hur du känner trygghet av trädet. Föreställ dig att dina fötter borrar sig ner i jorden och blir till rötter, långt ner under jorden. Därifrån känner du att du får kraft och styrka. Tänk sedan att du får energi från Universum som kommer in i ditt huvud med underbar energi och ljus, som fyller hela din kropp med det allra underbaraste färgen. Låt denna energi fylla dig med glädje och kärlek samtidigt som du får kraft och styrka från Moder jord. Sitt så 5 minuter om du inte har mer tid eller upp till 15 minuter. Föreställ dig att du tackar Universum och Moder jord för denna underbara gåva som du har fått. Och be att få återkomma när det passar dig. Ta din medvetande tillbaka till din kropp och nutid, öppna ögonen.